W&N Promarker-tussisarja Vibrant Tones 6
W&N Promarker-tussisarja Vibrant Tones 6

W&N Promarker-tussisarja Vibrant Tones 6

Winsor&Newton
22,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Promarker-tussisarja sarjakuva- ja mangapiirtämiseen. Vibrant Tones-lajitelmassa 6 väriä: yellow, mandarin, poppy, cerice, cyan ja bright green.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Promarker-tussit ovat mitä parhaimmat välineet sarjakuva- ja mangapiirtämiseen, mutta soveltuvat erinomaisen tussijäljen ansioista loistavasti myös piirros- ja leimasinkuvioiden värittämiseen. Vibrant Tones-sarjassa on 6 vahvaa väriä: yellow, mandarin, poppy, cerice, cyan ja bright green.  Promarker-tussin jälki on tasaista ja väritysjäljet ikään kuin sulavat yhteen, jolloin lopputulos on raidaton ja siisti. Tussissa on kaksi erillaista kärkeä: kapea piirtokärki tarkkaan työskentelyyn ja leveämpi , vinoteräinen värityskärki. Kuivuneen tussipinnan päälle voi tehdä lisäefektejä erivärisillä Promarker-tusseilla, puuväreillä, maalitusseilla tai millä vaan värillä, jonka pigmentti riittää peittämään Promarket-tussin jäljen.

Tussit eivät ole hapottomia, joten niitä ei suositella käytettäväksi valokuvien kanssa. Alkoholiohenteinen ja nopeasti kuivuva. 

Tussit kannattaa säilyttää vaakatasossa, korkki huolellisesti suljettuna, tällöin väriaine jakautuu tasaisesti molempiin päihin ja tussit ovat heti käyttövalmiita.

Pituus:
1 cm
Korkeus:
21 cm
Leveys:
18 cm
Paino:
136 g
Arvostelut 0 arvostelua
TOIMITUS VAIN 3 euroa

Toimituskulut kaikille lähetyksille 3 euroa.