W&N Promarker-tussisarja Set 2
W&N Promarker-tussisarja Set 2

W&N Promarker-tussisarja Set 2

Winsor&Newton
48,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Promarker-tussisarja sarjakuva- ja mangapiirtämiseen, Set 1 sisältää monipuolisesti värejä, katso kuvaus.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Promarker-tussit ovat mitä parhaimmat välineet sarjakuva- ja mangapiirtämiseen, mutta soveltuvat erinomaisen tussijäljen ansioista loistavasti myös piirros- ja leimasinkuvioiden värittämiseen. Set 1 sisältää 12 väriä: buttercup,lemon, gold, lipstick red, cerice, fuchsia pink, arctic blue, cobalt blue, meadow green, apple, turquoise ja cocoa sekä yhden blenderin. Promarker-tussin jälki on tasaista ja väritysjäljet ikään kuin sulavat yhteen, jolloin lopputulos on raidaton ja siisti. Tussissa on kaksi erillaista kärkeä: kapea piirtokärki tarkkaan työskentelyyn ja leveämpi , vinoteräinen värityskärki. Kuivuneen tussipinnan päälle voi tehdä lisäefektejä erivärisillä Promarker-tusseilla, puuväreillä, maalitusseilla tai millä vaan värillä, jonka pigmentti riittää peittämään Promarket-tussin jäljen.

Tussit eivät ole hapottomia, joten niitä ei suositella käytettäväksi valokuvien kanssa. Alkoholiohenteinen ja nopeasti kuivuva. 

Tussit kannattaa säilyttää vaakatasossa, korkki huolellisesti suljettuna, tällöin väriaine jakautuu tasaisesti molempiin päihin ja tussit ovat heti käyttövalmiita.

Pituus:
2 cm
Korkeus:
22 cm
Leveys:
19 cm
Paino:
234 g
Arvostelut 0 arvostelua
TOIMITUSKULUT 5 euroa.

Toimituskulut kaikille lähetyksille 5 euroa.