W&N Metallicmarker-tussisarja
W&N Metallicmarker-tussisarja

W&N Metallicmarker-tussisarja

Winsor&Newton
Tuotetta rajoitettu erä.
24,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Metallicmarker-tussisarja mm. sarjaku- ja mangapiirtämiseen, skräppäykseen jne. Sarjassa 6 metalliväriä: violet, blue, green, silver, gold ja red gold.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Metallicmarker-tussit ovat mitä parhaimmat välineet sarjakuva- ja mangapiirtämiseen, mutta soveltuvat erinomaisen tussijäljen ansioista loistavasti esim. piirros- ja leimasinkuvioiden värittämiseen skräppäykseen jne. Sarjassa 6 metallinhohtoista väriä: violet, blue, green, silver, gold ja red gold. Metallicmarker-tussin jälki on tasaista ja väritysjäljet ikään kuin sulavat yhteen, jolloin lopputulos on raidaton ja siisti. Tussissa on kaksi erillaista kärkeä: kapea piirtokärki tarkkaan työskentelyyn ja suurempi värityskärki. Kuivuneen tussipinnan päälle voi tehdä lisäefektejä erivärisillä marker-tusseilla, puuväreillä, maalitusseilla tai millä vaan värillä, jonka pigmentti riittää peittämään Metallicmarket-tussin jäljen.

Tussit eivät ole hapottomia, joten niitä ei suositella käytettäväksi valokuvien kanssa. Alkoholiohenteinen ja nopeasti kuivuva. 

Tussit kannattaa säilyttää vaakatasossa, korkki huolellisesti suljettuna, tällöin väriaine jakautuu tasaisesti molempiin päihin ja tussit ovat heti käyttövalmiita.

Pituus:
1 cm
Korkeus:
21 cm
Leveys:
18 cm
Paino:
142 g
Arvostelut 0 arvostelua
TOIMITUSKULUT 5 euroa.

Toimituskulut kaikille lähetyksille 5 euroa.